Triangle Practice sponsort badmintontoernooi


Op 29 en 30 april heeft het Mastertoernooi van Conquesto weer plaatsgevonden. De uitnodigingsflyer voor dit toernooi heb ik ontworpen. Daarop staat Ieva Pope, uit Letland en winnares van het vorig toernooi.

De banners van Triangle Practice hadden de primeur en stonden te schitteren naast de baan tijdens het tweedaagse Conquesto Mastertoernooi! Super gaaf!! De banners heb ik zelf ontworpen en vond het dus best spannend wat mensen ervan zouden vinden.

Wanneer een wedstrijd voor op deze baan werd omgeroepen werd Triangle Practice (TP) erbij genoemd!  Zelf heb ik ook meegedaan met Geoffrey Maas en Linda Vreeswijk. Bedankt voor het spelen! 🙂

Op zondag hebben vele badmintonners gestreden op de finaledag. Ik heb spannende wedstrijden gezien van topsporters uit de Master-klasse en ook uit andere klasses. En ik heb ook wedstrijden gelijnd en geteld.

TP-volgster Ieva Pope heeft voor de tweede keer dit toernooi gewonnen! Super!
Mijn trouwe TP-fans: Danny Zagers & Oscar Kroos zijn 1e geworden in hun mooie Triangle Practice – shirt! Toppers!

Bekijk het onderstaande compilatiefilmpje.

Compilatievideo