Interview met Ondernemerstribune

Vijf maanden geleden (time flies) ben ik geïnterviewd door De Ondernemerstribune Ondernemersprogramma. Dit is een podcast waarbij ondernemers uit diverse hoeken worden geïnterviewd.
Een moeder, van een van mijn leerlingen, is onderdeel van de podcast en wilde mij graag in de podcast hebben. Ik vond het erg spannend om te doen, omdat ik niet alle vragen van tevoren wist. Daarnaast was het zo’n natuurlijk gesprek dat de onderwerpen naar voren komen waar ik geen eenduidig antwoord op had. haha Oja, en daarnaast was ik op mijn andere werk aan het werk en was dit ‘even een telefoongesprekje tussendoor’. lol.
Al met al was het een leuke ervaring en een gezellig gesprek. Ook het voor- en nagesprek, dat niet was opgenomen, was erg gezellig.

Mocht je het leuk vinden om deze podcast te beluisteren, kun je dat doen door hier te klikken.