Reviews

Geplaatst op

Hier staan reviews die gegeven zijn door onze leerlingen en/of hun ouders.

Klik hier om de progressie van Triangle Practice-leerlingen te zien.

Basisschool

Roos moeder van Isis / gr. 6 t/m gr. 8 / Rijswijk

"...heel erg bedankt voor de lessen dit jaar. Je hebt het voor elkaar gekregen om Isis haar vertrouwen te winnen en haar stappen verder te brengen!De juiste zaken worden aangepakt. De kwaliteit van de bijles/begeleiding heb ik tot nu toe als goed ervaren. Haar meester zei ook dat ze goed vooruit is gegaan! Super!
Isis vindt jou lief en is op haar gemak.
Triangle Practice voldoet goed aan de verwachting die ik alvorens had. Daarnaast vind ik de rapportages erg fijn.
Ik zou Triangle Practice echt aan anderen aanraden!
We komen nog terug op volgend jaar. We gaan zeker verder.”

Begeleidingsperiode: 25 maanden

Karima moeder van Nada / gr. 4 / Den Haag

Jouw wekelijkse terugkoppeling, overleg en advies vinden wij met name goed van jou en je bent lief voor Nada. Door onze samenwerking is Nada na de kerstvakantie vooruit gegaan. Nada zegt dat jij het goed uitlegt en dat ze jou lief vindt.
Dankjewel voor de goede zorgen!

Begeleidingsperiode: 3 maanden

N. moeder van Lina / gr. 6 en gr. 7 / Zoetermeer

Super bedankt voor de begeleiding van onze Lina!" 

Begeleidingsperiode: 10 maanden

Marieke moeder van C. / gr. 6 en gr. 7 / Zoetermeer

“Fijn om te lezen dat C. als ze samen met jou is het wel durft aan te geven als ze iets niet begrijpt. Na er met C. over gesproken te hebben, ook over de spirit om voor het rekenen te gaan zei ze gelijk ,,ik wil graag door met de bijles mam!”:) ”

“Alvast een rapportage van C. haar kant :) ,,Het ging heel goed op bijles mam, ik heb superveel geleerd!” Ze vertelde het blij!

Begeleidingsperiode: 17 maanden / tot en met juli 2016

Frans leerkracht gr.6 / Zoetermeer

Jij ook bedankt voor al je inzet met Joey. Je hebt veel met hem bereikt dit schooljaar. Zijn goede resultaten zijn zeker ook dankzij jou behaald. Ik wens je veel succes met de verdere begeleiding van Joey en als ik je niet meer zie jij ook een fijne vakantie.

Meire leerling / gr. 8 / Zoetermeer

Denise heeft mij met twee lessen geholpen met de (werkwoord)spelling. Ik had vlak daarna een proefwerk werkwoordspelling en toen had ik een 10! En op de Iep toets heb ik taal hoger gescoord dan rekenen, 93% goed! Ik heb de lessen als erg fijn ervaren en voel mij zekerder. Groetjes!

Begeleidingsperiode: 2 dagen ter voorbereiding op de NIO-toets 2017

Y. moeder van Senna / gr. 7 en gr. 8 / Zoetermeer

“Ik vind dat je goed met Senna omgaat, dat merk ik ook een Senna: ze vindt je makkelijk in omgang maar neemt jouw en je werk wel serieus. Senna is erg positief over de bijles. De manier van lesgeven  gaat naar mijn mening goed (voor zover ik er een mening over kan hebben). Je komt altijd goed voorbereid naar Senna en je neemt achteraf ook de tijd om een verslag te maken, dat is fijn want dan zien we gelijk jouw bevindingen.  Met begrijpend lezen gaat Senna goed vooruit en hoeft Senna geen bijles meer in. Wat rekenen betreft is zij van M5 naar M6 gestegen.”

Begeleidingsperiode: 16 maanden / tot eind groep 8 2017

P. moeder van Joey / gr. 5 t/m gr. 8 / Zoetermeer

“We zien dat Joey gegroeid is en we zijn daar erg blij om. Dat doet ons goed. Joey vindt het fijn bij jou en dan gaat het ook beter met hem.
Wat ons op valt is dat heel veel aan het rekenen is, dan moeten wij bv een som opnoemen dan gaat Joey het uitrekenen met de techniek die hij geleerd heeft. Das met verschillende sommen. Hij heeft het antwoord dan ook bijna altijd goed.
Het gaat steeds beter met joey zijn prestaties en dat komt echt mede door de extra hulp van jou!
We zijn ook echt trots op hem.
Bedankt voor je inzet!"

Begeleidingsperiode: 4 leerjaren (tot en met juli 2018)

M. moeder van M. Zorgarrangement via school / gr. 2 t/m gr. 6 / Zoetermeer

"Wij, als ouders, ervaren de extra lessen/begeleiding van M. door Denise als zeer prettig. De communicatie naar ons als ouders is goed en we merken dat ze aandacht heeft voor M. in het geheel. Dus ook zaken buiten het leren heeft ze aandacht voor. Ze springt goed in op de vraag die van ons uit komt maar ook aandachtspunten van school en de ambulante begeleider past ze goed toe in haar begeleiding en het aanbieden van de lesstof. M. vind de lessen van Denise leuk en vind werkjes maken met haar plezierig (zegt hij zelf!).

Wij hebben gemerkt dat M. uitslagen op de Cito-toetsen vooruit zijn gegaan, dit was duidelijk merkbaar omdat hij die van groep 2 natuurlijk 2 maal heeft moeten doen en er een significant verschil was. Ook kan hij door de extra aandacht beter het programma van het reguliere onderwijs volgen waardoor het voor hem, op dit moment, nog mogelijk is om op het reguliere basisonderwijs te blijven. Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee en hopen nog lang gebruikt te mogen maken van de begeleiding van Denise/Triangle Practice!”

Begeleidingsperiode: vanaf groep 2 - heden

Esther moeder van Dion / gr. 8 / Zoetermeer

"Het is het geld meer dan waard, Dion gaat heeft veel vooruitgang al gemaakt, door de juiste aanpak. Er is geduld, goede uitleg en er worden ook naar andere vakken gekeken. En krijgt wat meer vertrouwen nu hij het gaat begrijpen"

"Er is vooruitgang en Dion neemt alles aan van haar"

"Betere cijfers en inzicht in rekenen aan het krijgen, op school is er minder tijd voor, soms werkt een andere manier van rekenen beter"

Begeleidingsperiode: vanaf zomervakantie 2017 t/m eind groep 8 (2018)

Dion / gr. 8 / Zoetermeer

"Leuke juf!"

Kim moeder van E. / gr. 4 / Ypenburg

"Ondanks dat dit onze eerste keer is dat wij gebruik maken van dit soort hulp, zijn wij erg tevreden met de begeleiding en vooruitgang van onze dochter. Denise is uiterst bekwaam en zeer klant en kind vriendelijk. Ze denk goed met je mee in mogelijkheden en oplossingen."

Begeleidingsperiode: 2 jaar; Eind groep 4 - oktober 2018

J. moeder van Max / gr. 6 / Rijswijk

"Er is fijn contact. Max voelt zicht prettig bij Denise. Max gaat vooruit dankzij de bijlessen van Denise"

"Vaste tijd/dag. Duidelijk wat er is gedaan en vooruitgang via een wekelijks verslagje." 

Begeleidingsperiode: Eind groep 5 - heden

A. moeder van I.L. Zorgarrangement via school / groep 4 / Zoetermeer

"Hij kan lekker werken. Hij komt echt aan werken toe. De aandacht, het meedenken, de regels waar hij zich aan moet houden vindt I. erg prettig. En wij ook!"

Begeleidingsperiode: mei 2018 - maart 2019

D. moeder van Pepijn / gr. 7 / Rijswijk

"De persoonlijke aandacht en het persoonlijke plan wat afgestemd wordt is fijn. Pepijn vindt dat je goed uitlegt."

Begeleidingsperiode: Halverwege groep 6 - heden

Middelbare school

Iris - Brugklas VO

"Echt leuk en fijn dat je bent meegegaan naar de middelbare school! Vooral met plannen van mijn huiswerk en ook het maken en leren van mijn huiswerk vind ik fijn."

Moeder van Ivo - 2e klas VO

"Ik vond het goed dat jij niet bent weggevallen na de basisschool. Ivo kon op jou terugvallen. Hij heeft veel steun gehad omdat alles nieuw en soms ook moeilijker was. Met deze begeleiding kan Ivo nu zelfstandig na de kerstvakantie doorgaan met de tweede klas op de middelbare school."